Partneret

Saraji me Çerdhe të re

Në  kuadër të  projektit qeveritar “Çerdhe për çdo lagje”, sot zyrtarisht u hap çerdhja e parë në komunën e Sarajit të Shkupit. i pranishëm në
image

Lajmet e fundit

image

Raport për vlerësim strategjik të ambientit jetsorë -Извештај за стратегиска оцена на шивотната средина на урбанистички план

Raport për vlerësim strategjik të ambientit jetsorë i planit urbanistik jashtë vendbanimit Qendra sportive rekreative Liqeni i Treskës KP 201/1 në Gllumovë, Komuna Saraj Shkup...
Më tepër
image

Shënohet 7 Marsi

Me rastin e festave të Marsit, ditës së mësuesit shtatë marsit dhe ditës së grave tetë marsit, Komuna e Sarajit, këto dy fetsa I shënoi me shtrimin e një darke modeste për të gjith të punësuarit në arsim. ...
Më tepër
image

Kryetari Murati për vizitë në Bruksel

Kryetari i Komunës së Sarajit Bekim Murati, po qëndronë në një vizitë dy ditore në Bruksel, në kuadër të takimit të Komitetit të rajoneve....
Më tepër
image

Me rastin e Ditës së Flamurit

Me rastin e festave të Nëntorit, në Komunën e Sarajit, të pranishëm ishin poetët nga Shqipëria, Kosova, Maqedoni dhe Presheva, të cilët u pranuan në ...
Më tepër
image

Kryetari Bekim Murati, pranoi garuesit në atletikë

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka pritur në takim nxënësit e tre Shkollave fillore të Sarajit, Kondovës dhe Krushopekit, të cilët morën pjesë ...
Më tepër
image

Dy rrugë me pllaka të bekatonit në Rashçe

Komuna e Sarajit po vazhdon të përmisojë infrastrukturën lokale në disa vendabanime.. Sot edhe zyrtarisht u përuruan dy rrugica në vendbanimin Rashçe.  Dy rrugicat u ...
Më tepër